Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Mercat Solidari

Facultat de Turisme i GeografiaMercat Solidari Mas d'en Gras

El proper dia 26 de maig la Facultat de Turisme i Geografia serà l’escenari de la 1a edició del Mercat Solidari Mas d’en Gras, un espai de compra-venda d’objectes de segona mà, artesania i objectes vintage obert a tothom que hi vulgui participar. De les 10 del matí a les 3 de la tarda podràs gaudir d’un dia magnífic al mercat, situat en un lloc tranquil i familiar on tindràs totes les comoditats (tenim pàrquing gratuït!!).

La filosofia del Mercat són les 3 erres: reutilitzar, reduir i reciclar; els tres conceptes que defineixen el projecte. Els articles han de ser de segona mà, estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

A més a més, durant la jornada hi haurà diverses activitats:

  • Servei de bar duranta tota la jornada
  • De les 10 a les 13 hores: Taller de globoflèxia i Face Painting per als més petits
  • A les 11 hores: Taller “Balcons verds: la biodiversitat a casa teva”
  • A les 10:30 i a les 12 hores visites guiades per la Facultat per a totes aquelles persones que vulguin conèixer el centre
  • A partir de les 13:00 fideuà per 2.5 €

Els beneficis recaptats en el lloguer de les parades i els obtinguts amb el vermuts i els aperitius, a banda de finançar l’organització del propi mercat seran repartits entre la URV Solidària i l’Associació Voluntaris Socials per Vila-seca.

Com pots participar?

Per muntar una parada només cal que ens enviïs un correu electrònic a mercat.ftg(ELIMINAR)@urv.cat i t’explicarem els detalls. Muntar una parada costa 10 euros.

No t’ho pensis més, posa la teva parada o vine a triar i remenar ... Participa en el Mercat de Mas d’en Gras! 


Informació