Universitat Rovira i Virgili

Vols ser present a la Jornada FTG Feina i Futur com a empresa?

Posem en marxa la IV Trobada "FTG FEINA I FUTUR" a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV el proper dia 31 de març de 2020, de 09:00 a 14:00 hores, i us animen a participar-hi.

La jornada s'emmarca dins de les activitats pròpies de la XVI Fira d'Ocupació URV

La participació a la trobada és GRATUÏTA per a les empreses i els visitants.

Les entitats participants disposen d'un punt d'informació (taula) amb espai perquè el personal de l'empresa o entitat pugui orientar els visitants en tot allò relacionat amb els processos de selecció i la recerca de feina.

Per això us proposem dos tipus d'activitats:

PER A FORMALITZAR LA VOSTRA PARTICIPACIÓ US DEMANEM QUE:

Empleneu aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Quan us responguem confirmant la inscripció, podreu fer reserves a l'aula Magna de la FTG si voleu fer alguna presentació. A continuació teniu les indicacions de com fer la reserva.

RESERVA DE L'AULA MAGNA PER A FER PRESENTACIONS 

En paral·lel, o de forma alternativa, a la vostra presència a la trobada podreu fer presentacions a l'Aula Magna. Per a tenir temps per a tothom, hem establert espais de 20 minuts. Si us plau, intenteu no superar els 15 minuts a les vostres presentacions.

Els que volgueu fer una presentació, un cop us haguem confirmat la inscripció podeu reservar una franja horària seguint aquestes indicacions:

  1. Accediu aquí per fer efectiva la reserva 

  2. Premeu Inici de sessió sense introduir ni usuariURV ni clau d'accés. No fa falta.

  3. A la següent pantalla introduïu les vostres dades i continueu.
  4. L'aplicatiu us proposarà una franja horària (amunt a la dreta) que podeu confirmar o canviar. En aquesta mateixa pantalla us demanarà el vostre telèfon de contacte.
  5. Si ja us bé la franja proposada premeu Confirmar cita, cas contrari premeu Canviar cita.
  6. Marqueu el dia 31 de març en el calendari i us apareixerà un desplegable amb les franges disponibles. Escolliu la que us vagi més bé i premeu Confirmar cita.
  7. A continuació podeu optar per imprimir o guardar com a pdf la confirmació de la cita.
  8. Tant vosaltres com nosaltres rebrem un correu amb el detall de la vostra reserva

Si us plau, feu les vostres reserves abans del dia 25 de març. D'aquesta manera podrem informar als estudiants de les diferents presentacions i les hores.

Gràcies per la vostra participació en la IV Trobada FTG FEINA I FUTUR. Agraïm molt sincerament el vostre compromís amb la formació dels nostres estudiants i amb la seva inserció al món laboral.

Per a qualsevol dubte o més informació podeu contactar amb:

Jesús Angla

jesus.angla(ELIMINAR)@urv.cat

977 297 903