Universitat Rovira i Virgili

Jornada FTG Feina i Futur

La Jornada FTG Feina i Futur és una jornada plantejada per fer networking amb les empreses de la zona relacionades amb el turisme i l'ordenació del territori. Es du a terme en el marc del Fira d’Ocupació URV.

El seu objectiu principal és donar l'oportunitat als estudiants de contactar directament amb diferents empreses i planificar la seva orientació professional, tant per als que un cop acabats els estudis desitgen incorporar-se al món laboral, com per als que han de planificar les seves pràctiques externes en els ensenyaments de la Facultat.

La jornada es divideix en dos blocs que es duen a terme paral·lelament. En el primer bloc les empreses participants disposen d'espais distribuïts al vestíbul de l'entrada i al passadís de la Facultat, a mena d'stands, on els estudiants interessats podran deixar els seus CV, conèixer l'activitat que realitzen, etc. En el segon bloc s'efectuen presentacions i xerrades relacionades amb la inserció laboral i la recerca de feina.

Informació per a alumnes

Si assisteixes a la Jornada FTG Feina i Futur tindràs l'oportunitat d'intercanviar impressions amb els tècnics responsables dels recursos humans de les empreses participants:

Ja siguis estudiant, recent titulat o professional en actiu, el Fòrum és el millor espai per trobar la teva oportunitat.

Informació per a empreses

Les entitats participants disposen d'un punt d'informació (taula) amb espai perquè el personal de l'empresa o entitat pugui orientar els visitants en tot allò relacionat amb els processos de selecció i la recerca de feina.

Informació per a alumnes

  Informació per a empreses

Consulta les empreses participants en la darrera edició dels àmbits del turisme i de la geografia i ordenació del territori.

Al nostre canal de YouTube també podeu veure quins són els perfils professionals requerits per les empreses assistents.