Universitat Rovira i Virgili

Activitats per a estudiants de secundària

PASSA, LA PORTA DE LA FACULTAT ÉS OBERTA

Les Jornades de Portes Obertes estan pensades perquè els estudiants de secundària i cicles formatius de grau superior i les famílies conegueu les titulacions de grau, els serveis i les instal·lacions que la URV us ofereix.

El professorat t'informarà sobre l'oferta de grau, els seus continguts i les sortides professionals i t'ajudarà a resoldre els dubtes que puguis tenir. També podràs conversar amb estudiants, que t'explicaran la seva experiència a la URV.

T'ajudem a crear el futur que tu desitges.

Aviat podràs inscriure't a les properes jornades de Portes Obertes 2020 fent servir els següents enllaços:

Premis de Recerca

L'objectiu dels premis és apropar l'ensenyament superior als estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior i promoure la recerca en aquest nivell educatiu en les àrees de coneixement del turisme, la geografia, l'ordenació del territori i la sostenibilitat. 

Convocatòria 2021:

Treballs guanyadors d’edicions anteriors:

La Facultat de Turisme i Geografia obre portes als estudiants en fase de formació secundària i a les seves famílies. Volem divulgar la ciència i despertar vocacions de recerca entre el públic més jove. 

CONFERÈNCIES CIENTÍFIQUES

Les xerrades divulgatives desenvolupen temes d'interès científic relacionats amb el turisme i la geografia, els àmbits del coneixement de la Facultat, així com aspectes formatius.

Els continguts estan adaptats al nivell de l’audiència, estudiants que cursen entre 3er i 4art d'ESO i Batxillerat.

Reserva la conferència que més t’interessa clicant al títol:

Pujar

TALLERS DE RECERCA

Els tallers del cicle Fem Recerca aborden la vessant pràctica de la investigació científica. 

Les activitats estan adreçades a despertar vocacions científiques, a incentivar l’interès per la recerca de coneixement i les seves aplicacions en els àmbits del Turisme i la Geografia. 

L’oferta de tallers disponibles és la següent:

Pujar

OLIMPÍADA DE GEOGRAFIA

​Cada any, estudiants de diferents centres de secundària participen a l'Olimpíada de Geografia, un certamen organitzat pel Col·legi de Geògrafs que premia als alumnes que demostren un coneixement millor dels continguts de Geografia a Batxillerat. Els tres primers classificats poden participar a la fase estatal. L'objectiu final és promoure l'interès pels estudis de geografia i apropar la universitat als centres de secundària. Podeu fer-vos una idea del tipus de preguntes que haureu de respondre els participants clicant aquí.

Pujar

FASE LOCAL 2020 

Més informació:

Pujar

VISITES PER A PROFESSORS

Organitzem visites adreçades a professorat de secundària, especialment docents de Geografia a Batxillerat, amb l’objectiu de donar a conèixer el que fem. La visita inclou un tomb per les instal·lacions, l’explicació dels nous graus i de les activitats que oferim per a estudiants i professors de secundària.

►Contacteu amb nosaltres per concertar la visita.